Weblinks

Toon # 
# Weblink Hits
1   Link   NVPA.org
Het NVPA is een veelzijdige, dynamische en professionele beroepsvereniging voor therapeuten / counselors die werken binnen de geestelijke gezondheidszorg.
3133
2   Link   HeartMathBenelux.com
De missie van HeartMath Benelux is mensen en organisaties vitaler te maken, hiermee bedoelen we een staat van minder stress en meer balans en tevredenheid. Onderzoek wijst uit dat deze staat niet alleen leidt tot een betere gezondheid maar ook tot hogere prestaties.
2842
3   Link   Synergos.nl
Synergos, Nederlandse Vakopleiding Haptonomie, Academie voor Talent- en Organisatieontwikkeling en praktijk voor haptotherapie.
3136
4   Link   MN
Mn is een onafhankelijke organisatie, actief in de uitvoering van pensioenen, bestuursondersteuning en vermogensbeheer. Met 920 medewerkers verzorgt Mn Services de pensioenadministratie van bijna twee miljoen Nederlanders en beheert de organisatie een vermogen van ruim 62 miljard euro voor een groeiend aantal opdrachtgevers.
2222
5   Link   Novet
Stichting Novet is een Nederlandse organisatie die als doel heeft het op professionele wijze toepassen van technieken uit de zogenaamde Energetische Psychologie te bevorderen. De primaire focus van Novet ligt vooralsnog op EFT (Emotional Freedom Techniques).
2181